• Dg. maig 29th, 2022

Informació

Iniciativa esportiva i lúdica organitzada pel club d’atletisme runners elvendrell amb l’objectiu d’acostar el trail a tothom.
13K 330D+

Els participants podran córrer o caminar per antics camins que interconnectaven els diferents Masos i nuclis urbans de la zona i que ara pertanyen al terme municipal del Vendrell….alguns camins amb molta història que ve de lluny.

Inscripcions

Les inscripcions s’obriran el 12 de Maig i es tancaran el 16 Juny o en arribar a les 250 a la cursa i 150 caminada, 400 entre totes les modalitats. Teniu tota la informació aquí i als següents enllaços us podeu inscriure a la cursa o a la caminada

Valor afegit

Hi ha molts motius per pensar que la Cursa Trail El Vendrell és molt més que una competició. De fet, la cursa serà l’excusa per apropar a molta gent el patrimoni paisatgístic i d’antics camins del municipi del Vendrell.

  • Iniciació al Trailrunning
  • Conèixer patrimoni de camins històrics del Vendrell
  • Els beneficis son per  l’Escola d’atletisme del Club Runners ElVendrell, per tant una aposta clara de futur, esportiva i socialment parlant.

Voluntaris

També volem fer una crida a la incorporació de persones voluntàries que vulguin col·laborar en les activitats organitzatives relacionades amb la logística de la Cursa.
Els interessats es poden adreçar a TrailVendrell​@gmail.com indicant el nom i cognoms, edat, el núm. de mòbil i l’adreça de correu electronic.