• Dl. oct. 3rd, 2022

Informació

Iniciativa esportiva i lúdica organitzada pel club d’atletisme runners elvendrell amb l’objectiu d’acostar el trail a tothom.
13K 330D+

Els participants podran córrer o caminar per antics camins que interconnectaven els diferents Masos i nuclis urbans de la zona i que ara pertanyen al terme municipal del Vendrell….alguns camins amb molta història que ve de lluny.

Inscripcions

Les inscripcions s’obriran el 31 d’Abril del 2022 ii es tancaran el 16 Juny o en arribar a les
250 a la cursa i 150 caminada, 400 entre totes les modalitats. Teniu tota la informació aquí i al següent enllaç us podeu inscriure a la cursa o a la caminada

Valor afegit

Hi ha molts motius per pensar que la Cursa Trail El Vendrell és molt més que una competició. De fet, la cursa serà l’excusa per apropar a molta gent el patrimoni paisatgístic i d’antics camins del municipi del Vendrell.

  • Iniciació al Trailrunning
  • Conèixer patrimoni de camins històrics del Vendrell
  • Els beneficis son per  l’Escola d’atletisme del Club Runners ElVendrell, per tant una aposta clara de futur, esportiva i socialment parlant.

Voluntaris

També volem fer una crida a la incorporació de persones voluntàries que vulguin col·laborar en les activitats organitzatives relacionades amb la logística de la Cursa.
Els interessats es poden adreçar a TrailVendrell​@gmail.com indicant el nom i cognoms, edat, el núm. de mòbil i l’adreça de correu electronic.